Laden activiteiten

Wandeling Brederodeberg | uitverkocht

16 oktober 2021 13:00 - 15:30

Bereik de top van Zuid-Kennemerland onder leiding van de ervaren wandelcoach Ronald Kruizinga: de Brederodeberg (ca. 1,5 uur) met aansluitend een bezoek aan de Ruïne van Brederode (ca. 1,5 uur). Ervaar de nieuw aangelegde kruidentuin en bekijk de unieke Playmobiltentoonstelling ‘Strijd om Holland’.

Ooit was het Nationaal Park het grondbezit van de Heren van Brederode en ontstond de Brederodeberg om het zand buiten het kasteel te houden. Vroeger een prachtig uitzichtspunt, nu bepland met bomen. Onderweg wordt verteld over de omgeving, de natuur en de historie van deze mooie omgeving. Deze excursie is onderdeel van de Beleefweek Nationaal Park Zuid-Kennemerland en is inmiddels uitverkocht. Voor de wandeling op de 23e zijn nog kaarten verkrijgbaar.

Let op! Deze excursie begint niet bij de Ruïne van Brederode, maar bij het NP Zuid-Kennemerland, ingang Duin en Kruidberg, verzamelen bij het informatiebord bij de parkeerplaats/fietsenstalling.

NB Alleen geschikt voor mensen die goed ter been zijn i.v.m. hoogteverschil (ca. 45m), onverharde paden en trappen tijdens de wandeling.

Kosten € 17,50.
Reserveer je ticket van te voren i.v.m. een beperkt aantal deelnemers. Na reservering geen bevestiging ontvangen? Kijk eerst even in je spambox.

Bij een donatie vanaf € 5,- ontvang je bij de Ruïne 3 ansichtkaarten als bedankje.

De prijzen zijn inclusief reserveringskosten en betaling via iDeal. Voor betaling met Creditkaart wordt € 1,- extra in rekening gebracht.

Ga naar de bovenkant