Laden activiteiten

Brederode Slotweekend

29 oktober 2022 - 30 oktober 2022

€8,00

De afsluiting van seizoen 2022!

Dit maal een bijzondere Ruïne Bewoond, met een Halloweentintje.

Op zaterdag 29 oktober komen historische bewoners tot leven. Maar ze mogen niet lang blijven, want de vleermuizen hebben de Ruïne nodig voor hun winterslaap. Daarom zal Kasteelbeheerder Rob, geholpen door enige Halloween-figuren, de bewoners sommeren voor het eind van het weekend weg te gaan. Help je mee? Kom in je Halloween-outfit en laat je schminken.

Op zondag 30 oktober zal in en bij de Ruïne verschillend gespuis op diverse tijden opduiken. Heksen? Beulen? Zwarte Ridders? Orcs? En wie weet wat nog meer? Hopelijk zal dat voldoende zijn om iedereen weg te jagen tot volgend jaar.

Beide dagen van 11.00-17.00 uur. Let op! Zondag gaat de wintertijd in. Deur voor toegang sluit rond 16.30 uur of eerder als het maximaal aantal bezoekers is bereikt. Geschikt voor kinderen, zeker op zaterdag. Op zondag ook, mits ze niet bang zijn aangelegd, want het is natuurlijk Halloween.

Wil je zeker zijn dat je naar binnen mag, reserveer dan van te voren kaarten. Entree € 8,-, kinderen 4-11 jaar € 6,-, 0-3 jaar gratis.

foto’s: Kees Sikkes (Orc), Lucy de Pagter (bewoners)

Dit weekend wordt mede mogelijk gemaakt door:

Ga naar de bovenkant