Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Geluid van de Heerlijkheid; Klassiek op het Kasteel

18 augustus 10:00 - 12:00

€10

Klassiek op het Kasteel

Sopraan Debora Berghuijs en klassiek gitarist Dimitri van Halderen geven zondag 18 augustus om 11.00 uur een bijzonder concert bij de Heerlijkheid. In het programma “Herinneringen aan de Nacht” brengen zij een gevarieerd repertoire ten gehore, van luitliederen van Dowland en Campion, liederen voor gitaar en stem van Spohr, tot de meer bekendere werken van Schubert en Rossini.

Debora Berghuijs (sopraan) is afgestudeerd aan de Guildhall school of Music and Drama te Londen en heeft concerten gegeven en gezongen in operaproducties in zowel binnen en buitenland. Daarnaast heeft zij een bloeiende lespraktijk. www.deboraberghuijs.nl

Dimitri van Halderen (gitaar) is afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag en heeft opgetreden in binnen en buiteland. Naast concertgitarist is Dimitri ook actief als componist en docent. Als docent kamermuziek is hij verbonden aan het conservatorium van Catilla y León, in Salamanca, Spanje.

Outdoor ochtendconcert van 60 minuten zonder pauze op binnenplaats van de Ruïne.
Entree vanaf 10.30 uur.
Concert ticket 10 euro inclusief bezoek Heerlijkheid Brederode.

Bij slecht weer Concert in Donjon
Verkoop aan kassa.
Houten klapstoeltjes aanwezig, of mogelijkheid eigen stoel of picknickkleedje mee te nemen. De Heerlijkheid Brederode is niet goed toegankelijk voor minder validen.

Gegevens

Datum:
18 augustus
Tijd:
10:00 - 12:00
Kosten:
€10
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Heerlijkheid Brederode
Velsenenderlaan 2
Santpoort Zuid, 2082 LA
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie