Laden activiteiten

Muziekweekend Korendag | uitverkocht

19 september 2021

Deze zondag optredens van diverse koren/orkesten uit de regio: Naaldkoor, Theaterkoor Plug In, Wereldkoor Haarlem en IJmuider Harmonie.

In de ochtend treedt het Naaldkoor op in de theetuin met een speciaal eerbetoon aan Peter Duivenvoorden, koorlid èn al jaren vrijwilliger bij de Ruïne van Brederode. Het Naaldkoor is een gemengd koor van de parochie Santpoort/Velserbroek en hebben al vele vieringen verzorgd. Ook treden ze o.a. op tijdens feestelijke gebeurtenissen, voor ouderen in verzorgingshuizen en tijdens lunchconcerten.

In de middag drie optredens in de binnentuin.
Allereerst Theaterkoor Plug In uit Velsen. Plug In is een amateur muziektheater gezelschap die jaarlijks een zelf geproduceerd muziektheaterstuk brengt. Het is hun passie om met elkaar te zingen en te acteren, hier veel lol aan te beleven en daarmee een breed publiek te vermaken. Helaas is door corona hun laatste productie niet doorgegaan, daarom is het des te leuker om ze nu toch te kunnen horen in de binnentuin van de Ruïne.

Daarna het Wereldkoor Haarlem. Dit koor werd opgericht in 2010 door Hesje Andersson. Zij miste een koor in Haarlem dat wereldmuziek zong en dus begon ze er zelf maar een. Inmiddels is Wereldkoor Haarlem van alle windstreken thuis. Van een driestemmig Sefardisch slaapliedje, via een vijfstemmig Polynesisch danslied tot het zevenstemmige Onzevader in het Swahili. Origineel, enthousiast, eigenzinnig en kleurrijk!

En als afsluiter de IJmuider Harmonie. Al ruim 75 jaar is deze 150 leden tellende muziekvereniging een van de grotere verenigingen in Velsen. Zij brengen vrolijke klanken in de binnentuin als afsluiter van een muzikaal weekend op de Ruïne van Brederode.

Tijdschema:

11.15  – 12.00 uur           Naaldkoor
12.45 – 13.45 uur            Theaterkoor Plug In
14.30 – 15.30 uur            Wereldkoor Haarlem (uitverkocht)
16.15  – 17.15 uur            IJmuider Harmonie (uitverkocht)

Reserveer je ticket met tijdslot. Na reservering geen bevestiging ontvangen? Kijk eerst even in je spambox.

Entree € 6-
Kinderen 4 t/m 11 jaar € 5,50
Kinderen 0 t/m 3 jaar gratis
De hoed gaat na afloop rond voor de artiesten.

Bij een donatie vanaf € 5,- ontvang je bij entree 3 ansichtkaarten als bedankje.

De prijzen zijn inclusief bezoek Ruïne, reserveringskosten en betaling via iDeal. Voor betaling met creditkaart wordt € 1,- extra in rekening gebracht.

NB In geval van regen zal de korendag niet door kunnen gaan. We zullen in dat geval berichten plaatsen op deze website, Facebook en Twitter en voor zover mogelijk contact opnemen met diegenen die gereserveerd hebben.

Naaldkoor

Theaterkoor Plug In

Wereldkoor Haarlem

IJmuider Harmonie

 

Ga naar de bovenkant