Laden activiteiten

Ontdek Velsen

12 september 2021

Op zondag 12 september organiseert Citymarketing Velsen | .IJmuiden een nieuw evenement dat de parels in de gemeente Velsen met elkaar verbindt. Bewoners en bezoekers kunnen op de fiets of lopend een rondje langs de parels maken en met speciale QR-codes informatie over die parels downloaden tijdens de route. Ook bij de Ruïne hangt een QR-code.

Tevens zijn diverse gratis activiteiten te doen. Zo is een beperkt aantal gratis kaarten voor de Ruïne van Brederode beschikbaar. Wees er dus snel bij, want op = op! Ga voor meer info, vragen en bestellen van kaarten, ook voor de andere leuke activiteiten in Velsen deze dag, naar de website van Citymarketing Velsen | .IJmuiden: Ontdek Velsen.

Zijn er geen gratis kaarten meer beschikbaar? Jammer, maar je kan natuurlijk de Ruïne bezoeken met ‘gewone’ kaarten. Je steunt daarmee, op Monumentendag, een van de eerste monumenten van Nederland. Draag zo je steentje bij en bestel deze kaarten via deze website. Entree € 6,-, kinderen 4-11 jaar € 5,50, kinderen 0-3 jaar gratis, inclusief die leuke Playmobiltentoonstelling.

De Ruïne is open van 11.00 tot 17.00 uur.

Ga naar de bovenkant