Laden activiteiten
Dit evenement is voorbij.

Ontdekkingstocht Brederode | afgelast

17 oktober 2020 - 18 oktober 2020

In verband met de verscherpte Coronamaatregelen is deze activiteit helaas afgelast! Er wordt contact opgenomen met diegenen die al gereserveerd hebben.

 

Dit jaar bestaat het Nationaal Park Zuid-Kennemerland 25 jaar en dat wordt gevierd met de Beleefweek! Een van de activiteiten is een wandeltocht (ca. 1,5 uur) onder leiding van een ervaren wandelcoach naar de top van Kennemerland: de Brederodeberg, met aansluitend een bezoek aan de Ruïne van Brederode. Ervaar de nieuw aangelegde kruidentuin en bekijk de tentoonstelling ‘Onderduikers & Verdwenen Buitenplaatsen’. Onderweg wordt verteld over de omgeving, de natuur en de historie van deze prachtige en unieke omgeving.

Op beide dagen zijn 2 wandelingen: Start om 10.00 uur en om 11.00 uur. Let op: verzamelen bij Nationaal Park Zuid-Kennemerland, ingang Duin- en Kruidberg, Duin- en Kruidbergerweg t.o. Hoeve Duin en Kruidberg, Santpoort-Noord. Kom per fiets, trein of parkeer bij de Ruïne (gratis).

Reserveer je ticket van te voren i.v.m. een beperkt aantal deelnemers. Na reservering geen bevestiging ontvangen? Kijk eerste even in je spambox.

Kosten € 17,50

Bij een donatie vanaf € 5,- ontvang je bij de Ruïne 3 ansichtkaarten als bedankje.

De prijzen zijn inclusief reserveringskosten en betaling via iDeal.
Voor betaling met Creditkaart wordt € 1,- extra in rekening gebracht.

NB Alleen geschikt voor mensen die goed ter been zijn i.v.m. hoogteverschil (ca. 45m), onverharde paden en trappen tijdens de wandeling.

Ga naar de bovenkant