Laden activiteiten

Zomerpret Velsen: Workshops Boogschieten

21 juli 2022 - 25 augustus 2022

Boogschietworkshops voor kinderen uit de gemeente Velsen.

Op de Ruïne van Brederode worden tijdens de zomervakantie 6 weken lang iedere donderdag 2 gratis Boogschietworkshops gegeven voor KINDEREN UIT DE GEMEENTE VELSEN VAN 7 T/M 12 JAAR door Longbowman Rob. In het eerste deel van de workshop vertelt Rob over het wapengebruik in de middeleeuwen en de techniek van het boogschieten. In het tweede deel kunnen de kinderen onder ervaren begeleiding zelf boogschieten.

Kinderen nemen zelfstandig deel aan de workshop, zonder hun (groot)ouder(s) / verzorgers. Uiteraard kunnen ze wel samen met een broer, zus, vriendje of vriendinnetje uit de gemeente Velsen deelnemen, mits zij ook tot de hierboven genoemde leeftijdsgroep behoren. (Groot)ouder(s) / verzorgers kunnen tijdens de workshop de Ruïne bezoeken tegen regulier entree.

Duur workshop: circa 1 uur.

Data en tijden waarvoor je je nog kan opgeven

(De workshop op 25 augustus van 15.00-16.00 uur zit vol)

Ook bij regen of felle zon gaan de workshops door. Deze worden onder een luifel gegeven.

Per workshop kunnen 20 kinderen deelnemen. AANMELDEN IS VERPLICHT
Vermeld daarbij ook je leeftijd en op welke school je zit. Je kan je voorkeur voor een datum en tijd opgeven, dan proberen we daar zoveel mogelijk rekening mee te houden, maar het is geen garantie. Je kunt ook aangeven wanneer je echt niet kan. Na aanmelding krijg je zo snel mogelijk bericht bij welke workshop je staat ingedeeld. Deelname is op volgorde van aanmelding. Heb je al eens deelgenomen en vond je het zo leuk dat je nog een keertje wilt? Meld je aan, want wellicht zijn er nog plekjes vrij. Aanmelden via INFO@RUINEVANBREDERODE.NL Er is geen wachtlijst. Vol = vol!


Dankzij de gemeente Velsen kunnen kinderen uit die gemeente tijdens de zomervakantie deelnemen aan de gratis Zomerpret vakantieactiviteiten, waarvan deze workshop er een is. Reageren voor kinderen uit andere gemeentes heeft geen zin; we mogen alleen kinderen uit de gemeente Velsen plaatsen.

 

(foto: Lucy de Pagter)

Ga naar de bovenkant