Laden activiteiten

Zondagconcert: Eysker & Ruis

5 juli 15:30 - 16:30

Zij stonden dit jaar eerst gepland op 5 april en zullen de laatste artiesten zijn deze concertzondag die voor ons optreden: Eysker & Ruis. Het duo Maarten Eysker en Roelof Ruis, gitaar en accordeon.

Deze twee gerenommeerde haarlemse muzikanten hebben een repertoire opgebouwd van eigen composities en leggen momenteel de laatste hand aan hun tweede album. Hun stijl laat zich lastig omschrijven want er komt van alles voorbij. Zo luister je naar folk en rock, maar dan weer naar klassieke- en oosteuropese elementen. Jazz is ook nooit ver weg en regelmatig treden er humoristische trekjes op de voorgrond.
Toch wordt alles bij elkaar gehouden door een hoog spe(e)lnivo dus verwacht van Eysker&Ruis een complexe doch voedzame maaltijd voor verwende oren.

Het concert wordt buiten in de tuin gehouden voor maximaal 50 personen per concert. Bij mooi weer op de binnenplaats. Bij regen of hitte onder de nieuwe grote luifel, onder de plek waar ooit de Ridderzaal was.

In verband met het Coronavirus waren de afgelopen maanden de zondagconcerten afgelast. Gelukkig kunnen deze nu alsnog gehouden worden. Uiteraard met in achtneming van Corona-maatregelen.

Het is verplicht vooraf te reserveren. Kies voor dit concert: zondag 5 juli met tijdslot 15.00 uur.

Entree €6,-
Kinderen 4 t/m 11 jaar €5,50
Kinderen 0 t/m 3 jaar gratis

Na afloop gaat de hoed langs met verzoek voor een vrijwillige bijdrage voor de artiesten.

De prijzen zijn inclusief bezoek ruïne, reserveringskosten en betaling via iDeal.
Voor betaling met Creditkaart wordt €1,- extra in rekening gebracht.