Laden activiteiten
Dit evenement is voorbij.

Zondagconcert: Eysker & Ruis | uitverkocht

6 september 2020 15:30 - 16:30

Deze zondag worden 3 concerten gegeven. Als derde act zullen optreden: Eysker & Ruis. Het duo Maarten Eysker en Roelof Ruis, gitaar en accordeon.

Deze twee gerenommeerde haarlemse muzikanten hebben een repertoire opgebouwd van eigen composities en leggen momenteel de laatste hand aan hun tweede album. Hun stijl laat zich lastig omschrijven want er komt van alles voorbij. Zo luister je naar folk en rock, maar dan weer naar klassieke- en oosteuropese elementen. Jazz is ook nooit ver weg en regelmatig treden er humoristische trekjes op de voorgrond.
Toch wordt alles bij elkaar gehouden door een hoog spe(e)lnivo dus verwacht van Eysker&Ruis een complexe doch voedzame maaltijd voor verwende oren.

Het concert wordt buiten in de tuin gehouden. Uiteraard met in achtneming van Corona-maatregelen. Bij mooi weer op de binnenplaats. Bij regen of hitte onder de nieuwe grote luifel, onder de plek waar ooit de Ridderzaal was.

Dit concert ging niet door op 5 juli en de mensen die toen een kaartje hadden gingen voor. Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar. Het is verplicht vooraf te reserveren. Kies daarvoor 6 september met tijdslot 15.00 uur. Geen bevestiging ontvangen? Check eerst je spambox.

Entree €6,-
Kinderen 4 t/m 11 jaar €5,50
Kinderen 0 t/m 3 jaar gratis

Na afloop gaat de hoed langs met verzoek voor een vrijwillige bijdrage voor de artiesten.

De prijzen zijn inclusief bezoek ruïne, reserveringskosten en betaling via iDeal.
Voor betaling met Creditkaart wordt €1,- extra in rekening gebracht.

Ga naar de bovenkant