Kinderfeestjes niet mogelijk in 2021

Algemene informatie

In verband met COVID-19 – de Ruïne is een doorstroomlocatie – en de Playmobiltentoonstelling ‘Strijd om Holland’ zijn kinderpartijtjes op de Ruïne van Brederode dit jaar nog niet mogelijk. Hopelijk in 2022 wel weer. Bezoek aan de Ruïne is wel mogelijk en bovendien een heel leuk verjaardagskadootje!

Kinderpartijtjes op de Ruïne van Brederode vinden normaal alleen in de periode van maart t/m oktober plaats op woensdag- of vrijdagmiddag. De duur van de partijtjes is door ons ingeschat op ca. 2,5 uur. Natuurlijk ben je vrij langer te blijven. Je wordt gevraagd om 16.30 uur af te ronden. De Ruïne van Brederode sluit om 17.00 uur.

Alle partijtjes beginnen met een ontvangst met limonade. Je mag zelf taart en ander lekkers meenemen. Bij de ontvangst zal de aanwezige gastvrouw of gastheer uitleg geven over het partijtje. Daarna kunnen de kinderen zich verkleden als prinses of ridder en kan de speurtocht beginnen. De opzet van de partijtjes is dat wij alles van te voren faciliteren en dat je op de middag zelf de kinderen begeleidt. Mocht je vragen hebben, dan zijn wij natuurlijk op het terrein aanwezig om je te helpen.

De kosten voor een partijtje bedragen €12,50 per kind. Daarnaast vragen we het reguliere entreegeld – inclusief een kopje koffie of thee – per volwassene.

Aanvragen kan i.v.m. de planning alleen schriftelijk via kinderfeest@ruinevanbrederode.nl
Geef ook aan met hoeveel kinderen je wilt komen en wat ongeveer de leeftijden zijn van de kinderen.

(NB De Kinderfeestjes worden niet geregeld door de beheerders van de Ruïne. Zij hebben daarom ook geen zicht op de planning. Hen hierover bellen of mailen heeft dan ook geen zin.)

kidsproof logo

De afgelopen jaren vierden heel veel kinderen hun verjaardag op de Ruïne; en dat is enorm goed bevallen. De Kinderpartijtjes op de Ruïne van Brederode zijn opgenomen in de: Kidsproof Haarlem Verjaardagsfeestjes