Vier de verjaardag van jouw kind op de Ruïne!

Kinderfeestjes op de Ruine van Brederode

De Ruïne van Brederode is de perfecte plek voor een zeer geslaagd kinderfeest! Wie wil er niet weten over hoe het vroeger was en je zelf ook kinderfeestje-ridder of -prinses te voelen? Natuurlijk kun je, als je zelf een leuk idee hebt, dit met ons bespreken. We hebben ook een standaard format ontwikkeld die we je kunnen aanbieden:

Brederode schilderen en speurtocht (leeftijd ca. 7-10)
Na het ontvangst gaan de kinderen lekker schilderen in het huisje op het voorhof. En daarna, terwijl de schilderijen drogen, ontdekken de kinderen, met behulp van een door onze gastvrouw uitgezette speurtocht, de ruïne en historie door een schat te zoeken. De speurtocht met leuke informatie voor de kinderen leidt door de hele ruïne en duurt ongeveer een uur. Met de antwoorden krijgt de groep uiteindelijk genoeg informatie om op zoek te gaan naar de schatkist, die gevuld is met een verrassing en snoepzakjes.

Algemene informatie

Kinderpartijtjes op de Ruïne van Brederode vinden alleen in de periode van maart t/m oktober plaats op woensdag- of vrijdagmiddag. De duur van de partijtjes is door ons ingeschat op ca. 2,5 uur. Natuurlijk ben je vrij langer te blijven. Je wordt gevraagd om 16.30 uur af te ronden. De Ruïne van Brederode sluit om 17.00 uur.

Alle partijtjes beginnen met een ontvangst met limonade in ons huisje op de voorhof (het terrein nog voor de toegangstoren). Bij de ontvangst zal de aanwezige gastvrouw je uitleg geven over het partijtje. Alle benodigdheden zijn aanwezig in het huisje: een uitgebreide handleiding, de materialen om te knutselen, verkleedkleren, schilden en zwaarden, houten paardjes. Op het terrein zelf zijn toiletten aanwezig. De opzet van de partijtjes is dat wij alles van te voren faciliteren en dat je op de middag zelf de kinderen begeleidt. Mocht je vragen hebben, dan zijn wij natuurlijk op het terrein aanwezig om je te helpen.

De kosten voor een partijtje bedragen €8,50 per kind. Daarnaast vragen we €5,00 entreegeld per volwassene.

Aanvragen graag via kinderfeest@ruinevanbrederode.nl
Geef ook aan wat ongeveer de leeftijden zijn van de kinderen. En om teleurstellingen te voorkomen het vriendelijke verzoek van de beheerders om niet te bellen hierover. Zij hebben namelijk geen zicht op de meest recente planning.

kidsproof logo

De afgelopen jaren vierden heel veel kinderen hun verjaardag op de Ruïne; en dat is enorm goed bevallen. De Kinderpartijtjes op de Ruïne van Brederode zijn opgenomen in de: Kidsproof Haarlem Verjaardagsfeestjes